Për tu regjistruar në forumin e AIBE ju duhet të jeni anëtarë të AIBE. Shiko “Si të anëtarësohemi”.

 

Nqs jeni anëtarë të AIBE, ju lutem dërgoni me e-mail të dhënat tuaja [email protected] dhe brenda 24 orëve do të merrni kredencialet për tu loguar në forum.